Kiadták a figyelmeztetést: felhőszakadás, zivatarok tarolják le az országot

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: felhőszakadás, zivatarok tarolják le az országot

Figyelmeztető előrejelzés adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat. Mint írják, hajnalban, reggel kelet felől sodródhatnak be intenzívebb záporok mellett zivataros gócok.

Szerdán főként a keleti térségben és a középső országrészben várhatók nagyobb számban zivatarok, amelyek akár villámárvizeket is okozhatnak. Heves zivatarok előfordulhatnak erősen viharos szél és nagyobb méretű jég kíséretében.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

felhőszakadás

villámárvíz

országos meteorológiai szolgálat

zivatar

időjárás