Iszonyat, ami érkezik: 4 frontos támadás tarolja le Magyarországot, ez fájni fog

HelloVidék   
  Megosztom
Iszonyat, ami érkezik: 4 frontos támadás tarolja le Magyarországot, ez fájni fog

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint, ma a déli óráktól már a napi menettel az alföldi területeken is kialakulhatnak zivataros gócok, majd egy közeledő hidegfront hatására észak, északnyugat felől egyre inkább megnő a zivatarok kialakulásának valószínűsége.

Mint írják, a fronthoz kapcsolódóan zivatarok előbb az északnyugati és Északi-középhegység térségét érinthetik, majd fokozatosan a középső, és a keleti országrészre is átterjedhetnek. A legerősebb cellákat viharos (> 60-70 km/h-s) széllökés, jégeső (~ 1-2 cm) és intenzív csapadékhullás (15-20 mm, de lokálisan akár > 20 mm) kísérheti. A zivatartevékenység éjszakára sem szűnik meg.

Forrás: OMSZ
Forrás: OMSZ

Szerdán is kedvezőek maradnak a feltételek zivatarok kialakulásához, elsősorban a Dunántúl déli felén illetve az északkeleti, keleti harmadban. A legerősebb cellákat felhőszakadás (> 20 mm) is kísérheti.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 45 318 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 13,6 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 45 639 forintos törlesztőt (THM 13,95%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

országos meteorológiai szolgálat

alföld

nyírség

zivatarok

hidegfront