Durva ítéletidő csapott le az országra: autókat sodort magával az ár +Videó

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Durva ítéletidő csapott le az országra: autókat sodort magával az ár +Videó

Tegnap a hatalmas esőzések miatt az országban több helyen villámárvizek borzolták a kedélyeket, elöntötte a víz, autókat sodort el a Tolna megye Kétyen, de Taszáron is hömpölygött a sáros víz. Gyöngyöspatán pedig ismét kiöntött a patak, a katasztrófavédelmet riasztották.

Hatalmas felhőszakadás csapott le újra Taszárra is, ahol sáros víz hömpölygött az egyik utcában. A településre a délutáni órákban felhőszakadás zúdult, melynek következtében megteltek a vízelvezető árkok, helyenként pedig az utakra, járdákra is kiöntött a sáros esővíz, írja az Időkép.

Az MTI pedig arról tudósít, hogy kiöntött egy patak kedden éjjel Gyöngyöspatán, elárasztotta az utcát és körbevett tizenöt házat a Hegyalja úton. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a víz az épületekbe nem tört be, csak az egyik ingatlan pincéjébe.

A gyöngyösi hivatásos tűzoltók egy embert kimenekítettek az egyik házból, és kiszivattyúzták a vizet az elárasztott pincéből. A patak később visszahúzódott a medrébe.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

áradás

villámárvíz

tolna megye

kéty

taszár

gyöngyöspata

patak

katasztrófavédelem