Kiadták a figyelmeztetést: még nincs vége, az ország egy részét megint elmoshatja az esőt

HelloVidék   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: még nincs vége, az ország egy részét megint elmoshatja az esőt

Fülledt, zivataros idő várható ma is, napközben 21 és 27 fok között alakulhat a hőmérséklet. Az Országos Meteorológiai Szolgálat felhőszakadásra is figyelmeztet. Villámlás, jégeső és szélerősödés is előfordulhat országszerte.

Az Időkép előrejelzése szerint pénteken többfelé záporokkal, zivatarokkal tarkított fülledt időre van kilátás. Felhőszakadással, villámárvízzel továbbra is számolni kell több helyen. A szél zivatarok környezetében támadhat fel. Délután 21 és 27 fok között alakulhat a hőmérséklet, de a záporokat, zivatarokat követően hirtelen több fokkal hűvösebb lehet.

Szombaton gyakran zavarhatják gomolyfelhők a napsütést, és továbbra is számítani kell időnként több tájegységünkön záporok, zivatarok kialakulására, néhol felhőszakadás előfordulhat. Az északi-északkeleti szél helyenként zivataroktól függetlenül is megélénkülhet. Reggelre ismét többfelé képződhet pára, köd. Délután 22-28 fokot mutathatnak a hőmérők.

Vasárnap a napos időszakok mellett még többfelé kialakulhat zápor, zivatar, de délután az északi tájakon már naposabb, szárazabb idő valószínű. Megélénkül, megerősödik az északi-északkeleti szél. A csúcshőmérséklet 22 és 27 fok között alakulhat.

Hétfőn sok napsütésre számíthatunk, és csak egy-egy helyen fordulhat elő átmenetileg gyenge zápor. A szeles időben 18 és 24 fok közé melegedhet a levegő. Kedden már többfelé zavarhatják felhők a napsütést, de csak elszórtan alakulhat ki zápor, esetleg zivatar. Veszít erejéből a szél. Délután 18-25 fokot mérhetünk.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés