Döbbenetes, mi került elő a föld alól a család kertjében: hatalmas veszélyben voltak!

MTI   
  Megosztom
Döbbenetes, mi került elő a föld alól a család kertjében: hatalmas veszélyben voltak!

Különleges, foszfortöltetű második világháborús robbanóeszközök kerültek elő a Zala vármegyei Sárhidán - közölte a Magyar Honvédség 1. Tűzszerész és Folyamőr Ezrede szerdán a Facebook-oldalán. A robbanóeszközök egy családi ház kertjében végzett földmunkák során kerültek elő. Miután a tűzszerész járőrparancsnok megállapította, hogy a területen több veszélyes robbanótest is lehet, a terület átvizsgálásának idejére a Petőfi utca egy szakaszát lezárták.


 


 

A robbanóeszközöket a tűzszerészek a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére vitték.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

zala megye

robbanóeszközök

tűzszerészek

magyar honvédség

sárhida