Ettől cukibb ma már nem lesz: így pózolnak az újszülött állatok a kamerának

HelloVidék   
  Megosztom
Ettől cukibb ma már nem lesz: így pózolnak az újszülött  állatok a kamerának

Májusban indította el az UBM Csoport a Facebook-oldalán az úgy nevezett "Boci-sorozatot". A koncepció lényege, hogy mivel sokan még nem láttak élőben tehenet, ezért a cég egyik kollégája elmegy azokhoz a partnerekhez, akik a takarmányt vásárolják, és aranyos, cuki fotókat készít az ott élő állatokról.

Rendhagyó sorozatot indított idén májusban Facebook-oldalán az UBM Csoport, amelynek a "Boci-sorozat" címet adták. A kezdeményezés lényege, hogy a cég egyik kollégája heti rendszereséggel ellátogat azokhoz a partnerekhez, akik a takarmányt vásárolják, és cuki fotókat készít az ott élő állatokról. Ezek nem feltétlenül csak tehenek, akad bárányos, valamint csirkés poszt is az oldalon, illetve a képekhez alap információk is tartoznak az adott állatokról.

A koncepció részben azért is jött létre, mert sokan még nem láttak élőben például tehenet, így azonban közelebb kerülhetnek a természethez. Emellett a posztokban az állatok biológiai paramétereiről, szokásaikról mesélnek, szórakoztató formában.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

boci-sorozat

fotók

állatok