Végre eltehetjük az esernyőt? Ilyen lesz az időjárás jövő héten az előrejelzés szerint

MTI   
  Megosztom
Végre eltehetjük az esernyőt? Ilyen lesz az időjárás jövő héten az előrejelzés szerint

Derült, száraz, napos idő várható szeptember első hetében - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez. Hétfőn napos idő lesz kevés gomolyfelhővel, csapadék nélkül. Az északi, északkeleti szél nagy területen megerősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 23-24 Celsius-fok körül alakul.

Kedden derült idő várható, és bár napközben kevés gomolyfelhő képződik, csapadék nem lesz. A Dunától keletre időnként megélénkül az északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 17, a hidegre érzékeny, valamint szélcsendes helyeken 10 fok alatt valószínű. A csúcsérték 23 és 28 fok között alakul.

Szerdán a minimum-hőmérséklet 7 és 17, a maximum 25 és 30 fok között várható. Csütörtökön a reggeli 10 és 18 fokról 25 és 30 fok közé melegszik a levegő. Pénteken a minimumok 11 és 18, a maximumok 25 és 30 fok között alakulnak.

Szombaton a minimum-hőmérséklet 12 és 19, a maximum 24 és 31 fok között várható, és vasárnap is hasonlóan alakulnak az értékek, hajnalban 13 és 20, délután 24 és 31 fok között alakulnak a maximumok.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

omsz

előrejelzés

szeptember

meteorológia