Kellemetlen meglepetéseket tartogat a hónap utolsó napja: mutatjuk a részleteket

HelloVidék   
  Megosztom
Kellemetlen meglepetéseket tartogat a hónap utolsó napja: mutatjuk a részleteket

Ma is folytatódott a túlnyomóan derült idő, éjszaka általában felhőtlen marad az ég. Hajnaltól nyugatról kelet felé haladva egy keskeny, szakadozott felhősáv vonul át felettünk, melyből legfeljebb elvétve lehet kisebb záporeső, közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.  

Este keleten még előfordulhatnak felhősebb területek, majd ott is csökken a felhőzet. A déli, délnyugati szél ma csak északnyugaton élénkülhet meg kissé, mely éjszakától északnyugatira fordul.

Akár a 20 fokot is elérheti helyenként a napi hőingás mértéke

Az észak-magyarországi régióban található kis község neve már jól ismert a meteorológiai iránt érdeklődők körében, hiszen évről évre bekerül a hírekbe sajátos mikroklímája miatt. Nagyon sok esetben itt mérjük a leghidegebbet az egész országban. Pontosan így történt ez ma reggel, amikor is közel 5 fokig hűlt a levegő a Nógrád vármegyében található településen, Zabaron, írja az Időkép.

Holnap, azaz szombaton északnyugatról délkelet felé egy gyenge hidegfront vonul át fölöttünk, ami szórványosan kisebb esőt, záporokat okozhat. A szeles időben a csúcshőmérséklet azonban továbbra is 22 és 28 fok között alakulhat, úgyhogy mindenképpen figyeljünk oda a réteges öltözködésre, mert nagyon könnyen megfázhatunk.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás-előrejelzés

omsz

szeptember

zabar

hőingadozás