Ma sem maradunk hóesés nélkül: mutatjuk, hol fehéredik ki a táj az országban

HelloVidék   
  Megosztom
Ma sem maradunk hóesés nélkül: mutatjuk, hol fehéredik ki a táj az országban

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint ma is várható hóesés, mutatjuk, pontosan melyik részén az országnak.

Mint írták, a nyugati területek fölé észak felől gyenge csapadékgócok sodródnak be. Ezekből a Dunántúlon általában lepel - pár cm tapadó hó hullhat. Az éjszaka képződött vékony hóréteg síkvidéken nagyrészt elolvad, viszont ott, ahol megmarad, az erős, viharos északnyugati szél hordhatja a havat. Délután az Alföldön egy összeáramlás mentén lokálisan szintén összegyűlhet lepel - néhány cm vizes, tapadó hóréteg.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

havazás

hóesés

országos meteorológiai szolgálat

előrejelzés