Jöhet a jó idő? Most kiderül, mire számíthatunk a következő napokban

HelloVidék   
  Megosztom
Jöhet a jó idő? Most kiderül, mire számíthatunk a következő napokban

A HungaroMet előrejelzése szerint az ország túlnyomó részén derült vagy gyengén felhős lesz az ég, csupán a keleti határ közelében lehetnek felhősebb körzetek, illetve időszakok, csapadék azonban arrafelé sem várható. Az északnyugati szél a Dunántúlon és északkeleten többfelé megélénkül, egy-egy erős lökés is előfordulhat. Estére mérséklődik a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 9 fok között valószínű. Késő estére -3 és +3 fok közé hűl le a levegő.

Vasárnap, az éjszaka első felében derült vagy gyengén felhős idő várható, később ugyanakkor egyre nagyobb területen képződhet vastag ködtakaró, illetve rétegfelhőzet. Gyenge marad a keleties légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -8 és -2 fok között alakul.

Milyen idő várható a következő héten?

Hétfőn hajnalban pára, köd, rétegfelhőzet képződhet, amely napközben megszűnik. Nagyrészt gyengén felhős, napos időre számíthatunk. Csapadék nem valószínű. A Dunántúlon helyenként megélénkül a délkeleti szél. A maximum 3, 9 fok között alakul.

Kedden hajnalban több helyen pára, köd, illetve rétegfelhőzet képződhet, amely napközben lassanként feloszlik. Hazánk nagy részén gyengén felhős, napos idő valószínű, csapadéknak kicsi az esélye. Többnyire mérsékelt lesz a légmozgás, de Sopron térségében megerősödhet a déli, délkeleti szél. Hajnalban -9 és -1, kora délután általában 3 és 8 fok közötti értékeket mérhetünk.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés

szél

széllökés