Autósok, figyelem: sűrű, tartós ködre számíthatunk ezekben a régiókban az utakon

HelloVidék   
  Megosztom
Autósok, figyelem: sűrű, tartós ködre számíthatunk ezekben a régiókban az utakon

Ahogy a HungaroMet írja előrejelzésében: az éjjel képződött köd ma napközben feloszlik, fokozatosan javulnak a látási viszonyok. Ezt követően ma veszélyes időjárási jelenség nem várható.

Hozzáteszik viszont, hogy szerdára virradóan elsősorban az Északi-középhegység, az Észak-Alföld területén, valamint a nyugati határ közelében képződik tartós, sűrű köd, amely szerda napközben tartósan ronthatja a látási viszonyokat.

Forrás: HungaroMet Nonprofit Zrt.
Forrás: HungaroMet Nonprofit Zrt.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

köd

figyelmeztetés

észak-alföld

északi-középhegység