Kidugták fejüket az első tőzikék: ekkor várható a csúcsvirágzás a csáfordi erdőségben

HelloVidék   
  Megosztom
Kidugták fejüket az első tőzikék: ekkor várható a csúcsvirágzás a csáfordi erdőségben

Lassan kezdenek előbújni a tőzikék, idei évben is várhatóan február végére fog a főszezon esni, írta Facebook bejegyzésében a Fertő-Hanság Nemzeti Park.


 


 

A csapadékos évnek köszönhetően a tanösvény számos pontja vízben áll, néhol bokáig ér. Így mindenképpen túrázáshoz alkalmas , lehetőleg vízálló lábbelivel érdemes felszerelkezni mindenkinek, aki a kirándulását a Csáfordjánosfa – Tőzikés gyönyörű erdőségébe tervezi

- közölte a posztban a a Fertő-Hanság Nemzeti Park munkatársa.

A nemzeti park felhívja minden túrázni vágyó figyelmét, hogy szeles időben az erdőben tartózkodni tilos és életveszélyes, mivel az idős fák ágai letörhetnek és komoly sérülést okozhatnak.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tőzike

tőzikevirágzás