Újabb városban tüntetik el a varjak fészkeit: mégis, mi szükség van erre a pusztításra?

HelloVidék   
  Megosztom
Újabb városban tüntetik el a varjak fészkeit: mégis, mi szükség van erre a pusztításra?

Eltávolíttatja az önkormányzat a sokakat bosszantó, hangoskodó varjak fészkeit Szekszárdon azokban az utcákban, lakótelepeken, ahol a károgó szárnyasok az elmúlt időszakban tömegesen megtelepedtek.

Ahogy a teol.hu arról beszámolt, a munkára várhatóan e héten szerdán és csütörtökön kerül sor, főként emelőkosaras kocsik segítségével, amelyek miatt forgalmi akadályokkal is érdemes számolni az érintett városrészéken.

Beavatkozásokra a Toldi és a Bajcsy-Zsilinszky utcáknál, valamint a Kölcsey és a Wosinsky lakótelepek környékén érdemes készülni. Mindezeken túl az önkormányzat felveszi a kapcsolatot a Magyar Solymász Egyesülettel is a madarak riasztása céljából

- írta a lap.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

varjak

szekszárd

önkormányzat