Esőből és szélből sem lesz hiány a hétvégén: de már látni, mikor gyűri le a telet a tavasz

HelloVidék   
  Megosztom
Esőből és szélből sem lesz hiány a hétvégén: de már látni, mikor gyűri le a telet a tavasz

Jó hír annak, aki hétvégére kirándulást vagy kertészkedést tervez:  a déliesre forduló áramlással egyre melegebb légtömegek érkeznek fölénk, vasárnap délen ismét közel lesz a 20 fok.

Az Időkép előrejelzése szerint pénteken napközben egyre többfelé válik szakadozottabbá a felhőzet, valamint süt ki rövidebb-hosszabb időszakokra a nap, de még többfelé kialakulhat átmenetileg kisebb eső, zápor. Északnyugaton élénk lesz a délkeleti szél. Délután 8 és 12 fok között alakul a legmagasabb hőmérséklet.

Szombaton többfelé számíthatunk napos időszakokra, de délután a Dunántúlon fölé vastagabb felhők érkeznek. Kezdetben csak néhol fordulhat elő kisebb eső, majd délután és este nyugaton, valamint délnyugaton többfelé kialakulhat eső, zápor. Sokfelé megélénkül, helyenként megerősödik a délkeleti szél, keleten, északkeleten maradhat gyenge, mérsékelt a légmozgás. Reggel ismét találkozhatunk pára- és ködfoltokkal. Hajnalban -2 és +4, délután 10 és 16 fok közötti értékeket mérhetünk.

Vasárnap sok felhő lesz felettünk. Kezdetben csak elszórtan, délután, este viszont már többfelé kialakulhat eső, zápor. Élénk, erős lesz a déli-délkeleti szél. Melegszik az idő, a legmagasabb hőmérséklet 11 és 20 fok között alakul.

Hétfőn erősen felhős, borult, kedden változóan felhős-napos időben lesz részünk. Mindkét nap többfelé kialakulhat eső, zápor, helyenként zivatar is. Sokfelé szeles időre számíthatunk. Hétfőn 11-19, kedden 10-16 fokra van kilátás.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

előrejelzés

tavasz