Készüljetek: sokakat megviselhet ez a hirtelen jött kánikula, és még nincs vége!

HelloVidék   
  Megosztom
Készüljetek: sokakat megviselhet ez a hirtelen jött kánikula, és még nincs vége!

Elő a naptejjel és a fürdőruhával! Holnap olyan nyári időben lesz részünk, hogy simán strandolhatnánk: a csúcshőmérséklet 26 és 31 fok között alakul.

Az Időkép előrejelzése szerint szombaton fátyol- és gomolyfelhők zavarhatják meg időnként a napos időt, de csapadék nem várható. A nyugati-északnyugati szél több helyen megélénkül. A minimumok 6 és 13 fok között alakulnak, majd napközben 23 és 28 fok közé melegszik a levegő.

Vasárnap változóan napos-felhős időben lesz részünk, de késő estig említésre méltó csapadék továbbra sem érkezik. Sokfelé élénk, az ország északkeleti harmadán erős lesz a nyugati-délnyugati szél. Nyári időben lesz részünk, a csúcshőmérséklet 26 és 31 fok között alakul.

Hétfőn egy közeledő hidegfront hatására elsősorban északon, északnyugaton és nyugaton eső, zápor, zivatar már kialakulhat, máshol még szárazabb, naposabb idő valószínű. Sokfelé szeles időben lesz részünk. A csapadékosabb tájakon 22-26, máshol 27-31 fokot mutathatnak a hőmérők a délutáni órákban.

Kedden már sokfelé számíthatunk esőre, záporra, néhol zivatarra is. Élénk, erős lesz az északira, északnyugatira forduló szél. Jelentős lehűlés érkezik, a legmagasabb hőmérséklet 11 és 23 fok között alakulhat, délkeleten lehet a legmelegebb. Szerdán felhős, borongós időre van kilátás sokfelé esővel, záporral, keleten, délkeleten zivatarok is kialaku

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

előrejelzés

nyár

meleg