Napi szép: nézzétek, a híres vidéki varázskertben már nyílnak az egzotikus csodavirágok!

HelloVidék   
  Megosztom
Napi szép: nézzétek, a híres vidéki varázskertben már nyílnak az egzotikus csodavirágok!

A beporzók zsongását és az édes-felejthetetlen illatokat sajnos a fotók sem tudják átadni a Jeli Varázskertbe, de így is érdemes kattintani!

A beporzók zsongását és az édes-felejthetetlen illatokat sajnos a fotóink nem tudják átadni. A látni-hallani-érezni-átélni komplex élményért bizony el kell jönni a Jeli Varázskertbe

- írja a Vas megyei arborétum Facebook-oldalán.

Az arborétum új, mediterrán kertrészletében a kínai kenderpálma már bontogatja virágzatát, és az indián banán is szirmot bontott. A magnólialigetben pedig most a júdásfák borultak virágba.

Ahogy írják, a hétvégén 8.00-17.00 óráig, hétköznap 8.00-15.00 óráig várják a látogatókat:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tavasz

jeli arborétum