Elöntötte a Balaton az egyik legszebb strandot: webkamera is rögzítette a hatalmas hullámzást

HelloVidék   
  Megosztom
Elöntötte a Balaton az egyik legszebb strandot: webkamera is rögzítette a hatalmas hullámzást

Haragos arcát mutatja ma reggel a Balaton. Pár óra leforgása alatt víz alá került a badacsonyi stand, mindez egy webkamera szeme láttára - írta az Időkép.


 


 

Ahogy az Időkép megírta, a feltámadó északkeleti szél tolja ki a ma reggelre a Balaton vizét, melynek ezúttal a badacsonyi strand esett áldozatául. A vízügyi adatok szerint

Kedd reggel már hatalmas hullámok csaptak ki a standra, ami pár óra alatt szinte teljesen víz alá került.

Március végén Balatonfüreden és Csopakon történ hasonló eset, amikor a viharos délnyugati szél billentette meg a Balaton vizét:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

árvíz

balaton

hullámzás

kiöntés