Elöntötte a Balaton az egyik legszebb strandot: webkamera is rögzítette a hatalmas hullámzást

HelloVidék   
  Megosztom
Elöntötte a Balaton az egyik legszebb strandot: webkamera is rögzítette a hatalmas hullámzást

Haragos arcát mutatja ma reggel a Balaton. Pár óra leforgása alatt víz alá került a badacsonyi stand, mindez egy webkamera szeme láttára - írta az Időkép.


 


 

Ahogy az Időkép megírta, a feltámadó északkeleti szél tolja ki a ma reggelre a Balaton vizét, melynek ezúttal a badacsonyi strand esett áldozatául. A vízügyi adatok szerint

Kedd reggel már hatalmas hullámok csaptak ki a standra, ami pár óra alatt szinte teljesen víz alá került.

Március végén Balatonfüreden és Csopakon történ hasonló eset, amikor a viharos délnyugati szél billentette meg a Balaton vizét:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

árvíz

balaton

hullámzás

kiöntés