Kölyökkutyát lopott a férfi: szülinapi ajándéknak szánta az ebet

MTI   
  Megosztom
Kölyökkutyát lopott a férfi: szülinapi ajándéknak szánta az ebet

A Füzesabonyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a férfival szemben, aki ellopott egy kölyökkutyát.

A vád szerint a férfi 2023. november 24-én egy hozzátartozója születésnapjára készült, akinek egy kölyökkutyát szeretett volna ajándékozni. Miközben a vádlott Kál településen sétált, az utcáról meglátta az egyik ház udvarán szaladgáló ebet, ezért egy hirtelen ötlettől vezérelve bemászott az ingatlanba, majd felkapta a kölyök kan németjuhász kutyát és a kezében az állattal távozott a helyszínről. A férfi a lopott állatot elajándékozta rokonának.

Néhány nap elteltével a vádlott – miközben a gyanúsítotti kihallgatására igyekezett – a kutyát visszavitte eredeti tulajdonosának, annak legnagyobb örömére.

Az ügyészség szabálysértési értékre, helyiséghez tartozó bekerített helyre a jogosult tudta és beleegyezése nélkül bemenve elkövetett lopás vétségével vádolja a férfit. A Füzesabonyi Járási Ügyészség vádiratában jóvátételi munka intézkedés alkalmazására tett indítványt a cselekményét megbánó, büntetlen előéletű és a kölyökkutyát visszaszolgáltató vádlottal szemben.

A felvételt egy biztonsági kamera készítette.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

füzesabony

kölyökkutya

lopás

ellopott kutya

kutyalopás

születésnap

kál

német juhász