Íme, megvan az év rózsája: ezt díjazták Magyarország egyik legpazarabb kertjében

HelloVidék   
  Megosztom
Íme, megvan az év rózsája: ezt díjazták Magyarország egyik legpazarabb kertjében

Idén pünkösdi rózsaünnepen nevezték meg a sárga virágáról és kellemes gyümölcsös illatáról ismert győztes futórózsát - adták hírül a a fertődi Esterházy-kastély Facebook-oldalán.

A Cziráky Margit Rózsakert Magyarország egyik legszebb rózsakertje. Több mint 8000 tő rózsa és több száz rózsafajta nyílik benne, melyből minden évben szakemberek választják ki az év rózsáját.

Idén a pünkösdi rózsaünnepen hirdették ki a győztest, ami a Golden Gate lett.

A varázslatos sárga virágáról és kellemes gyümölcsös illatáról ismert futórózsa többszörös díjnyertes fajta.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fertőd

év rózsája

kert

kastély