Íme, megvan az év rózsája: ezt díjazták Magyarország egyik legpazarabb kertjében

HelloVidék   
  Megosztom
Íme, megvan az év rózsája: ezt díjazták Magyarország egyik legpazarabb kertjében

Idén pünkösdi rózsaünnepen nevezték meg a sárga virágáról és kellemes gyümölcsös illatáról ismert győztes futórózsát - adták hírül a a fertődi Esterházy-kastély Facebook-oldalán.

A Cziráky Margit Rózsakert Magyarország egyik legszebb rózsakertje. Több mint 8000 tő rózsa és több száz rózsafajta nyílik benne, melyből minden évben szakemberek választják ki az év rózsáját.

Idén a pünkösdi rózsaünnepen hirdették ki a győztest, ami a Golden Gate lett.

A varázslatos sárga virágáról és kellemes gyümölcsös illatáról ismert futórózsa többszörös díjnyertes fajta.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fertőd

év rózsája

kert

kastély