Elesett Eger az kiadós esőzés után: jeget is kaptak bőven a városban

HelloVidék   
  Megosztom
Elesett Eger az kiadós esőzés után: jeget is kaptak bőven a városban

A nap felénél sem járunk, de kiadós öntözés már többször több helyre érkezett. Többek között Eger városán nem egy, hanem több felerősödött zivatarcella söpört át felhőszakadással és nem kevés apró szemű jéggel - írja az Időkép.

Mint írták, Egri csapadékmérő 23 mm-t mért ma eddig. A vége még odébb van, a következő zivatarcellák viszont egyre közelebb érnek dél felől, így még korán sem biztos, hogy ennyi volt mára.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

eger

vihar

esőzés

jégeső

jég