Még nincs vége: folytatódik a harc a Tisza ellen

HelloVidék   
  Megosztom
Még nincs vége: folytatódik a harc a Tisza ellen

Jól halad a gátépítés. Végleges töltést építenek Tószegen - írja a Vidék.ma.

A 2000 áprilisában a tiszai áradás ellen Tószegen lakossági összefogással ideiglenes töltés épült.

A veszély elmúltával a gátat több szakaszon elbontották, a megmaradt részek állapota pedig romlott. Az azóta kialakult árhullámok ellen továbbra is védekezni kell, ezért fogtak bele a végleges töltés megépítésébe.

A védmű teljes megépítését nyolc ütemben tették lehetővé. Az elmúlt években megvalósult az első négy ütem, tavaly júniusban befejeződött az ötödik ütem első szakasza, most pedig elkészült a második szakaszt is.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

tisza

töltés

gát

árvíz

katasztrófavédelem