Döntöttek: senkinél sem kapcsolják ki a fűtést az ünnepek alatt

HelloVidék   
  Megosztom
Döntöttek: senkinél sem kapcsolják ki a fűtést az ünnepek alatt

A NKM három hetes önkéntes kikapcsolási moratóriumot vállal a lakossági áram- és földgázszolgáltatás területén az ünnepek alatt 2018. december 17. és 2019. január 6. közötti időszakban, annak érdekében, hogy ebben az időszakban az ügyfelek ne maradjanak szolgáltatás nélkül és az ünnepek minden családnál a békés családi együttlétről szóljanak. A kikapcsolási moratórium a Nemzeti Közművek lakossági áram- és földgáz ügyfeleire vonatkozik.

A kikapcsolási moratórium nem csak a védett ügyfeleket érinti, hanem azokat a lakossági ügyfeleket is, akiknek 60 napon túli számlatartozása van. Így számukra is biztosított lesz az otthon melege ebben az időszakban. A kikapcsolási moratórium a társaságok lakossági fogyasztóira érvényes, de nem vonatkozik azokra, akik már ki vannak kapcsolva.

„Az áram- és földgázszolgáltatásban bejelentett kikapcsolási moratóriummal szeretnénk felelős közműszolgáltatóként hozzájárulni a szeretet ünnepéhez. A Nemzeti Közművek a rászorulókat szeretné segíteni, hogy a karácsony és az újév körüli ünnepi időszakot minden család a gondokról megfeledkezve, nyugalomban tölthesse.” – mondta Hiezl Gábor, az NKM Nemzeti Közművek Zrt. vezérigazgatója.

A Nemzeti Közműveknek a kikapcsolási moratórium mellett is fontos nehéz sorsú embertársaink megsegítése. Az NKM tulajdonában lévő Feszty Árpád úti telephelyén lévő épületet 2010 óta a Máltai Szeretetszolgálat használatába bocsájtotta jelképes összegért hajléktalanszálló üzemeltetése céljából. A Nemzeti Közművek 2011 óta minden évben, így idén is részt vesz a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet karácsonyi ételosztási akciójában az ünnepek előtti időszakban.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

karácsony

fűtés

nkm

áram

nemzeti közművek