Mutatjuk, melyik városban kelnek el a leggyorsabban a lakások

HelloVidék   
  Megosztom
Mutatjuk, melyik városban kelnek el a leggyorsabban a lakások

Hol keltek el leggyorsabban az eladásra kínált panellakások? Nagy kár, hogy tavaly nem hirdettek ilyen versenyt, mert Székesfehérvár magabiztosan nyert volna 2018-ban: átlagosan 39 nap alatt találtak új gazdára lakások. Volt olyan panel, amelyet nem több mint két óra alatt adtak el - írja a feol.hu.

Sokkal hamarabb elkelnek mára már a panellakások, mint a téglaépítésűek: Budapesten 2018-ban átlagosan 48 nap alatt keltek el a panellakások, de van egy vidéki város, ami még ezt is túlszárnyalja:

Weisz Ildikó ingatlanszakértő szerint mára már a legtöbb esetben befektetésnek vásárolják az ingatlant, ezért nagyon felélénkült a lakáspiac. 2017-ben még egy héttel hosszabb volt az átlagos eladási idő. Székesfehérváron nem csak az árak, hanem az adásvételek száma is emelkedett, és ez nem csak a kedvező hiteleknek, hanem a csoknak is köszönhető.

Székesfehérváron a belvárosi panellakások és az új építésű ingatlanok a legnépszerűbbek, ám itt a legmagasabbak az árak. Míg tavaly a Sarló utcában még 305 ezer forintos négyzetméteráron lehetett lakásért jutni, addig idén már 370 ezer körüli összeggel kell számolni. Székesfehérváron ezeket a lakásokat jelenleg 360 és 520 ezer forintos négyzetméteráron lehet kapni, és a 62-68 négyzetméteres ingatlanok a legkeresettebbek.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

lakás

otthon

ingatlan

székesfehérvár