Mutatjuk, hol kell tartani a viharos széltől: ezek a megyék érintettek

HelloVidék   
  Megosztom
Mutatjuk, hol kell tartani a viharos széltől: ezek a megyék érintettek

Ezekben a megyékben érvényes hétfő éjfélig a figyelmeztető jelzés. Lassan csillapodó szél, széllökések várhatóak - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

A figyelmeztető előrejelzés elsősörban az északi országrészt érinti. A nyugati, északnyugati szél ereje délelőttig mindenütt csökken, azonban napközben továbbra is számíthatunk erős széllkökésekre (50-65 km/h).

Elsősorban délelőtt a magasabban fekvő helyeken, illetve délután - főként az Észak-Dunántúlon - záporok is várhatóak.

A legkevésbé szeles régiónak a délnyugati országrész ígérkezik. Hétfőn délután az ország északnyugati felén a záporokhoz néhol zivatar, jégdara társulhat.

A térképen a sárga színnel jelölt területeken várhatóak erős széllökések hétfő éjfélig.

A térkép forrása a met.hu

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

vihar

viharos szél

figyelmeztetés

megye