Fontos változás Hevesben: érdemes lesz figyelni a vízórákat

HelloVidék   
  Megosztom
Fontos változás Hevesben: érdemes lesz figyelni a vízórákat

A Heves Megyei Vízmű Zrt . új ütemtervet készít elő, amely alapján évi egyszeri mérőóra olvasásra tervezi az átállást, előreláthatólag valamikor az év második felétől. Erről, ha az átállás megtörténik, részletes, központilag kiküldött levélben értesíti majd a lakosságot - írja a hatvanonline.hu.

Amíg a változások előkészítése zajlik, a számlázás ütemezése változatlanul marad. A lakosok a megelőző egyéves időszak felhasználási adataiból kalkulált napi átlag alapján becsült számlát fogják megkapni, de be is diktálhatják vagy többféle módon rögzíthetik is az órák állását.

A következő módokon lehet bediktálni az órák állását:

  • A Vízmű weboldalán, ide kattintva.
  • Az ügyfélszolgálaton a 37/341717-es telefonszámot hívva. Itt lehet személyesen vagy üzenetrögzítőre diktálva is leadni az óraállást.
  • Vagy az ugyfelszolgalat@hatvan.hmvizmurt.hu e-mail címre is el lehet küldeni.

A portál szerint, sokkal közelebbi értéket tudunk leadni, ha fotót készítünk az aktuális állásról, majd ezt e-mail-ben elküldjük a megadott címre. A szolgáltató arra hívja fel a figyelmet, hogy aki tud, segítsen idős ismerőseinek, rokonainak az órák diktálásában.

A Vízmű közleménye szerint néhány kritikus helyen tartandó ellenőrző olvasástól eltekintve a megszokott módok szerint történik majd a számlázás június hóban. Kiemelték azt is, hogy leolvasó legközelebb augusztus hónapban fog menni a településre, mivel ez lesz az éves elszámolás hónapja is.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

heves megye

ecséd

vízóra

óraállás