Fontos változás Hevesben: érdemes lesz figyelni a vízórákat

HelloVidék   
  Megosztom
Fontos változás Hevesben: érdemes lesz figyelni a vízórákat

A Heves Megyei Vízmű Zrt . új ütemtervet készít elő, amely alapján évi egyszeri mérőóra olvasásra tervezi az átállást, előreláthatólag valamikor az év második felétől. Erről, ha az átállás megtörténik, részletes, központilag kiküldött levélben értesíti majd a lakosságot - írja a hatvanonline.hu.

Amíg a változások előkészítése zajlik, a számlázás ütemezése változatlanul marad. A lakosok a megelőző egyéves időszak felhasználási adataiból kalkulált napi átlag alapján becsült számlát fogják megkapni, de be is diktálhatják vagy többféle módon rögzíthetik is az órák állását.

A következő módokon lehet bediktálni az órák állását:

  • A Vízmű weboldalán, ide kattintva.
  • Az ügyfélszolgálaton a 37/341717-es telefonszámot hívva. Itt lehet személyesen vagy üzenetrögzítőre diktálva is leadni az óraállást.
  • Vagy az ugyfelszolgalat@hatvan.hmvizmurt.hu e-mail címre is el lehet küldeni.

A portál szerint, sokkal közelebbi értéket tudunk leadni, ha fotót készítünk az aktuális állásról, majd ezt e-mail-ben elküldjük a megadott címre. A szolgáltató arra hívja fel a figyelmet, hogy aki tud, segítsen idős ismerőseinek, rokonainak az órák diktálásában.

A Vízmű közleménye szerint néhány kritikus helyen tartandó ellenőrző olvasástól eltekintve a megszokott módok szerint történik majd a számlázás június hóban. Kiemelték azt is, hogy leolvasó legközelebb augusztus hónapban fog menni a településre, mivel ez lesz az éves elszámolás hónapja is.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

heves megye

ecséd

vízóra

óraállás