Hadgyakorlat kezdődik a Bakonyban: ezeket a településeket érinti

Index   
  Megosztom
Hadgyakorlat kezdődik a Bakonyban: ezeket a településeket érinti

Magyar-amerikai hadgyakorlat kezdődött a Bakonyban, ami a Honvédelmi Minisztérium közleménye szerint „jelentős hanghatásokkal jár” majd Várpalota, Veszprém és Tapolca térségében. Június 22-ig a gyakorlótér körzetében, a környező településeken és a főutakon sok katonai járműre kell számítani, rövid ideig leállíthatják a forgalmat is - írja az index.hu.

A portál közölte az érintett területek listáját is:

  • Tornyiszentmiklós–M7–71-es főút–710-es út–8-as főút–Hajmáskér–Öskü–Várpalota, 82-81-es főutak.
  • Rajka–M15–M1–81-82-es főutak
  • Veszprém–Ajka–Devecser–Nyírád–Újdörögd Kiképző Bázis–Tapolca.

Természetesen a Magyar Honvédség arra törekszik, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja a nyugalmat, megértést és türelmet kérnek.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bakony

honvédelmi minisztérium