Hadgyakorlat kezdődik a Bakonyban: ezeket a településeket érinti

Index   
  Megosztom
Hadgyakorlat kezdődik a Bakonyban: ezeket a településeket érinti

Magyar-amerikai hadgyakorlat kezdődött a Bakonyban, ami a Honvédelmi Minisztérium közleménye szerint „jelentős hanghatásokkal jár” majd Várpalota, Veszprém és Tapolca térségében. Június 22-ig a gyakorlótér körzetében, a környező településeken és a főutakon sok katonai járműre kell számítani, rövid ideig leállíthatják a forgalmat is - írja az index.hu.

A portál közölte az érintett területek listáját is:

  • Tornyiszentmiklós–M7–71-es főút–710-es út–8-as főút–Hajmáskér–Öskü–Várpalota, 82-81-es főutak.
  • Rajka–M15–M1–81-82-es főutak
  • Veszprém–Ajka–Devecser–Nyírád–Újdörögd Kiképző Bázis–Tapolca.

Természetesen a Magyar Honvédség arra törekszik, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja a nyugalmat, megértést és türelmet kérnek.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bakony

honvédelmi minisztérium