Brutális baleset a balatoni építkezésen: munkásokra szakadt a tető

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális baleset a balatoni építkezésen: munkásokra szakadt a tető

Beszakadt a tető egy balatonföldvári építkezésen, az eset következtében többen súlyosan megsérültek - írja a police.hu.

A rendőrség közlése szerint 2019. június 24-én 10 óra 30 perc körül beszakadt egy balatonföldvári építkezésen a tetőszerkezet. Az eset következtében 3 személy súlyos, valamint 2 személy életveszélyes sérüléseket szenvedett. Mint írták, a Siófoki Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárásban vizsgálja az esetet.

Fotó: police.hu

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

baleset

építkezés

sérülés

balatonföldvár

rendőrség

munkahelyi baleset