Kuka para Nógrádban: ismét akadozik a szemétszállítás

Pénzcentrum   
  Megosztom
Kuka para Nógrádban: ismét akadozik a szemétszállítás

Ismét gondok akadtak a szemétszállítással Pest, illetve Nógrád megyében: a Zöld Híd rendre arról értesíti az ügyfeleit, hogy csak később tudják elszállítani a szelektív szemetet, illetve a zöldhulladékot a házak elől. Tavaly ugyanezen a 116 településen állt le a teljes szemétszállítás - írja a Pénzcentrum.

A portál szerint sorra jelennek meg a közlemények a Zöld Híd B.I.G.G. weboldalán, amelyben arra hívják fel az érintett településeken élők figyelmét, hogy a rendes időtől eltérően pár nappal később szállítják el a szelektív szemetet, illetve a zöldhulladékot. Legutóbb kedden 0 órakor jelent meg közlemény, amely szerint

A dolog nem újdonság, legalábbis az érintett települések lakóit tömörítő Facebook-csoportokban arról számolnak be, hogy már több mint egy hónapja ez a gyakorlat működik - a weboldalon is ekkortájban kezdtek megjelenni a késésről értesítő közlemények. A hulladékot egyelőre mindenhonnan elvitték, csak pár nappal később.

Ennek kapcsán a portál kereste az ügyfélszolgálatot is, de a megadott számon nem tudtak többet mondani, mint amit a közleményekben írtak. E-mailen is érdeklődtek a kukáscégnél, hogy mi a pontos oka a kapacitáshiánynak, és mikor állhat vissza a megfelelő rendszerbe a szemétszállítás.

A cég Facebook-oldala egyébként utoljára áprilisban frissült: akkor a nyaralótulajdonosokkal közölték, mikor vehetik át kukazsákjaikat, előtte pedig gépjárművezetőket kerestek. A honlapon pedig összesen 10 pozícióba keresnek embereket, tehát vélhetően a munkaerőhiány is közrejátszik abban, hogy nem tudják időben elvinni a szemetet.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

kuka

szemét

szemétszállítás

nógrád

nógrád megye