Ezek a bűn városai Magyarországon: a tiéd köztük van?

hvg.hu   
  Megosztom
Ezek a bűn városai Magyarországon: a tiéd köztük van?

A főváros mellett a legfrissebb bűnözési listák élére felkerült Szekszárd és Győr is. Az egykor rossz hírű Miskolc vagy Érd viszont a középmezőnyben áll a hivatalos rendőrségi és ügyészségi statisztikák alapján – írja a HVG.

A portál szerint visszájára fordult az elmúlt évek bűnügyi trendje Szekszárdon 2018-ban, mivel kiugróan megnőtt a regisztrált bűncselekmények száma. Az emelkedés olyan szintű volt, hogy 2018-ban 10 ezer lakosra vetítve csaknem annyi bűncselekményt derítettek fel a rendőrök, mint Budapesten. Ha számszerűsítve nézzü, Szekszárdon 327 bűncselekményt regisztráltak. Ez közel háromszor annyi, mint a legbékésebb településen, Nagykanizsán. Itt 120 bűncselekményt regisztráltak. Budapesten az említett szám 10 ezer főre vetítve 343.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

bűn

város

település

lopás

bűncselekmény

veszélyes

rablás

terület

bűnözési lista

szekszárd

győr

miskolc