Elképesztő leleményesség: garzonlakásként kínálnak egy megüresedett üzlethelyiséget

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő leleményesség: garzonlakásként kínálnak egy megüresedett üzlethelyiséget

„Keszthelyen kiadó garzonlakás” címmel hirdetnek egy áruházi üzletet, havi hetvenezer forintért. A 30 négyzetméteres lakás konkrétan a 2005-ben átadott Keszthely Pláza első emeletén található, és a fenti képeken is látható nagy függöny a korzót takarja ki. Tehát valóban egy üzlethelyiségről van szó - írja a szegeder.hu.

Ahogy a portál írja, az egyedülálló lakhatás elsőre nem tűnhet olcsónak, de csak bele kell gondolunk, hogy mennyi jó dolog jár ezzel, például:

  • rengeteg üzlet kerül karnyújtásnyi távolságra,
  • nemzetközi és világmárkák boltjai mellett ébredhetünk fel,
  • nem kell sokat keresgélni egy étterm vagy kávézók után,
  • folyamatosan őrzött lesz a lakásunk az állandó biztonsági szolgálatnak köszönhetően,
  • a pontos címet is könnyebben találják meg a postások, futárok.

Persze nem ez az első eset, hogy megüresedett üzleteket adtak ki albérletnek. Információink szerint, Nyíregyházán például csak a függünyből lehet rájönni arra, hogy a kiüresedett helységben, bizony mégis csak lakik valaki. A városban található Park üzletházban annyira nem lehet kiadni az "üzleteket", hogy néha rezsiköltségért vihetőek. Az egyikben lakik egy 4 fős család. Mindössze egy nagy piros függöny árulkodik arról, hogy ez bizony nem bolt.

(kiemelt kép: Jófogás)

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

keszthely

pláza

kiadó lakás

albérlet

üzletház

kiadó üzlet

nyíregyháza