A szél ismét viharossá fokozódhat: mutatjuk hol lesz érdemes figyelni

MTI   
  Megosztom
A szél ismét viharossá fokozódhat: mutatjuk hol lesz érdemes figyelni

Az anticiklon hatása még érezhető, de havazásra már nem kell számítanunk és lassan a felhőzet is csökkenhet, azonban a széllel ismét meggyűlhet a bajunk. Mutatjuk hol lesz érdemes figyelni az erősebb légmozgásra.

A Skandináv-félsziget felett magas nyomás húzodik, nyugati és keleti peremén is egy-egy ciklon örvénylik. Az anticiklon jelentősen megbolygatja az időjárást, néhol a felhősödésen kívül hózáporokat kialakítva. A Kárpát-medence időjárását is vasárnap estig az említett anticiklon alakítja.

Az ország időjárását változóan felhős idő jellemzi, főként az ország keleti felén, mivel itt lesz a legtöbb felhő és hózáporok is ezen a területen alakulhatnak ki nagyobb eséllyel. Szombat éjszakára is maradt a felhős égkép, azonban vasárnap délelőttől egyre nagyobb területen csökkenhet a felhőzet, így csapadék nem valószínű, inkább gyengén felhős, napos idő várható.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -1, -7 fok között várható. Az Északi-középhegység völgyeiben, a derült, szélcsendes vidékeken ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 0, +4 fok között alakul.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

időjárás

időjárás előrejelzés