Veszélyes napok jönnek: az egész országra riasztást adtak ki

HelloVidék   
  Megosztom
Veszélyes napok jönnek: az egész országra riasztást adtak ki

Sűrű köd veszi birtokba az országot a következő napokban: az előrejelzések szerint hétfőn lesz a legrosszabb a helyzet. A látótávolság pár száz méter alá csökken - írja az idokep.hu.

Az egész országot birtokba veszi a sűrű, tartós köd a következő napokban. A köd kelet felől érkezik és az előrejelzések alapján hétfőn lesz a legrosszabb a helyzet: aznapra az egész országra kiadta a figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Vasárnap 11 megyére érvényes a vészjelzés, majd késő délutántól fokozatosan gyengül a légmozgás, így estétől a Dunától keletre több helyen a reggel is tapasztalható köd ismét terjeszkedésnek indulhat. A köddel rétegfelhőzettel borított tájakon ónos szitálás is előfordulhat.

Hétfőn már az egész országban ködös utakon közlekedhetünk és valószínűleg ugyanez lesz a helyzet kedden is, kivétel Vas és Zala megyében.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

időjárás

időjárás előrejelzés

köd

veszély

riasztás