Veszélyes napok jönnek: az egész országra riasztást adtak ki

HelloVidék   
  Megosztom
Veszélyes napok jönnek: az egész országra riasztást adtak ki

Sűrű köd veszi birtokba az országot a következő napokban: az előrejelzések szerint hétfőn lesz a legrosszabb a helyzet. A látótávolság pár száz méter alá csökken - írja az idokep.hu.

Az egész országot birtokba veszi a sűrű, tartós köd a következő napokban. A köd kelet felől érkezik és az előrejelzések alapján hétfőn lesz a legrosszabb a helyzet: aznapra az egész országra kiadta a figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Vasárnap 11 megyére érvényes a vészjelzés, majd késő délutántól fokozatosan gyengül a légmozgás, így estétől a Dunától keletre több helyen a reggel is tapasztalható köd ismét terjeszkedésnek indulhat. A köddel rétegfelhőzettel borított tájakon ónos szitálás is előfordulhat.

Hétfőn már az egész országban ködös utakon közlekedhetünk és valószínűleg ugyanez lesz a helyzet kedden is, kivétel Vas és Zala megyében.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

időjárás

időjárás előrejelzés

köd

veszély

riasztás