Veszélyes napok jönnek: az egész országra riasztást adtak ki

HelloVidék   
  Megosztom
Veszélyes napok jönnek: az egész országra riasztást adtak ki

Sűrű köd veszi birtokba az országot a következő napokban: az előrejelzések szerint hétfőn lesz a legrosszabb a helyzet. A látótávolság pár száz méter alá csökken - írja az idokep.hu.

Az egész országot birtokba veszi a sűrű, tartós köd a következő napokban. A köd kelet felől érkezik és az előrejelzések alapján hétfőn lesz a legrosszabb a helyzet: aznapra az egész országra kiadta a figyelmeztetést az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Vasárnap 11 megyére érvényes a vészjelzés, majd késő délutántól fokozatosan gyengül a légmozgás, így estétől a Dunától keletre több helyen a reggel is tapasztalható köd ismét terjeszkedésnek indulhat. A köddel rétegfelhőzettel borított tájakon ónos szitálás is előfordulhat.

Hétfőn már az egész országban ködös utakon közlekedhetünk és valószínűleg ugyanez lesz a helyzet kedden is, kivétel Vas és Zala megyében.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

időjárás

időjárás előrejelzés

köd

veszély

riasztás