Országos veszély: ezekre a megyékre adtak ki riasztást

MTI   
  Megosztom
Országos veszély: ezekre a megyékre adtak ki riasztást

Az ország nagy részén továbbra is marad a borús, ködös időjárás: több megyében figyelmeztetés van érvényben tartós, sűrű köd veszélye miatt. A látási viszonyokat jelentősen érintő időjárási helyzet elővigyázatosságot igényel.

Az éjszakát az ország döntő részén borult, párás, ködös idő határozta meg. Az Országos Meteorológiai Szolgálat információi alapján szerdán a Dunántúl nyugati felén-kétharmadán már nagy területen szakadhat fel a rétegfelhőzet és a Dél-Alföldön is javulhatnak a látási viszonyok.

Az ország északi, északkeleti harmadán, kiemelten az Északi-középhegység környezetében, illetve a középső területeken viszont várhatóan változatlanul marad a borús idő, zúzmarás köddel: a borult, ködös tájakon előfordulhat hószállingózás, szemcsés hó, ónos szitálás.

Az előrejelzés szerint szerdán a legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 5 és 0 fok között alakul, a legmagasabb nappali pedig általában mínusz 2 és plusz 4, a naposabb tájakon plusz 5 és 8 fok közé eshet.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

köd

időjárás

előrejelzés

riasztás

megye