Férje emlékére gyújtott mécsest az idős özvegy, kis híján újabb tragédia lett a vége

HelloVidék   
  Megosztom
Férje emlékére gyújtott mécsest az idős özvegy, kis híján újabb tragédia lett a vége

A székesfehérvári asszony férje pár napja halt meg. A mécsesgyújtás közben kigyulladt egy koszorú az otthonában, majd egy műfenyő is lángolni kezdett. Szerencsére időben érkezett a segítség.

Rá kellett törni az ajtót egy idős asszonyra, hogy megmenthessék az életét. Egy rendőr segített neki kijutni a panellakásából, ahol tűz ütött ki. A rendőrök mellett a mentőket és a tűzoltókat is riasztották hozzá.

Az özvegy füstmérgezés miatt kórházba került, számolt be az RTL Klub híardója.

Kamondi Tibor rendőr, az asszonyt megmentők egyike elmondta: amikor megtalálták a lakásban, már láthatóan tompa volt a füstmérgezéstől, az arca és a ruhája csupa korom.

Az RTL Klub riportját itt lehet megnézni az esetről:

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

baleset

székesfehérvár

tűz

lakástűz

koszorú

mécses