Férje emlékére gyújtott mécsest az idős özvegy, kis híján újabb tragédia lett a vége

HelloVidék   
  Megosztom
Férje emlékére gyújtott mécsest az idős özvegy, kis híján újabb tragédia lett a vége

A székesfehérvári asszony férje pár napja halt meg. A mécsesgyújtás közben kigyulladt egy koszorú az otthonában, majd egy műfenyő is lángolni kezdett. Szerencsére időben érkezett a segítség.

Rá kellett törni az ajtót egy idős asszonyra, hogy megmenthessék az életét. Egy rendőr segített neki kijutni a panellakásából, ahol tűz ütött ki. A rendőrök mellett a mentőket és a tűzoltókat is riasztották hozzá.

Az özvegy füstmérgezés miatt kórházba került, számolt be az RTL Klub híardója.

Kamondi Tibor rendőr, az asszonyt megmentők egyike elmondta: amikor megtalálták a lakásban, már láthatóan tompa volt a füstmérgezéstől, az arca és a ruhája csupa korom.

Az RTL Klub riportját itt lehet megnézni az esetről:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

baleset

székesfehérvár

tűz

lakástűz

koszorú

mécses