Férje emlékére gyújtott mécsest az idős özvegy, kis híján újabb tragédia lett a vége

HelloVidék   
  Megosztom
Férje emlékére gyújtott mécsest az idős özvegy, kis híján újabb tragédia lett a vége

A székesfehérvári asszony férje pár napja halt meg. A mécsesgyújtás közben kigyulladt egy koszorú az otthonában, majd egy műfenyő is lángolni kezdett. Szerencsére időben érkezett a segítség.

Rá kellett törni az ajtót egy idős asszonyra, hogy megmenthessék az életét. Egy rendőr segített neki kijutni a panellakásából, ahol tűz ütött ki. A rendőrök mellett a mentőket és a tűzoltókat is riasztották hozzá.

Az özvegy füstmérgezés miatt kórházba került, számolt be az RTL Klub híardója.

Kamondi Tibor rendőr, az asszonyt megmentők egyike elmondta: amikor megtalálták a lakásban, már láthatóan tompa volt a füstmérgezéstől, az arca és a ruhája csupa korom.

Az RTL Klub riportját itt lehet megnézni az esetről:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

baleset

székesfehérvár

tűz

lakástűz

koszorú

mécses