Meghalt egy vevő a temesvári Lidlben: a bolt azonban nem zárt be

HelloVidék   
  Megosztom
Meghalt egy vevő a temesvári Lidlben: a bolt azonban nem zárt be

Nem zárt be az áruház, miután egy vevőjük meghalt. A tragikus eset ellenére a vásárlás folytatódott, miközben a vevők kerülgették a sorok között a holttestet. A szupermarket szerint a személyzet minden szükséges intézkedést megtett.

Egy 51 éves férfi vásárlás közben lett rosszul Temesvár egyik Lidl üzletében, majd meghalt. A bolt a tragédia ellenére nem zárt be, a vevők döbbenetes módon kerülgették a holttestet vásárlás közben - írja a 24.hu.

Már csak a halál beálltát tudták megállapítani a kihívott mentősök, később a rendőrök takarták le a holttestet, miközben az áruház továbbra is változatlanul nyitva tartott. A Főtér szerint végül a rendőrök különítették el szalagokkal a bolton belül az érintett területet.

A szupermarket az eset után közlemény adott ki, amiben leírták, hogy együttéreznek a férfi családtagjaival és szerintük a személyzet minden szükséges intézkedést megtett, hiszen értesítették a hatóságokat. A vevőktől azért elnézést kértek, amiért akaratukon kívül asszisztálniuk kellett a hatósági beavatkozáshoz.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

lidl

halál

temesvár