Meghalt egy vevő a temesvári Lidlben: a bolt azonban nem zárt be

HelloVidék   
  Megosztom
Meghalt egy vevő a temesvári Lidlben: a bolt azonban nem zárt be

Nem zárt be az áruház, miután egy vevőjük meghalt. A tragikus eset ellenére a vásárlás folytatódott, miközben a vevők kerülgették a sorok között a holttestet. A szupermarket szerint a személyzet minden szükséges intézkedést megtett.

Egy 51 éves férfi vásárlás közben lett rosszul Temesvár egyik Lidl üzletében, majd meghalt. A bolt a tragédia ellenére nem zárt be, a vevők döbbenetes módon kerülgették a holttestet vásárlás közben - írja a 24.hu.

Már csak a halál beálltát tudták megállapítani a kihívott mentősök, később a rendőrök takarták le a holttestet, miközben az áruház továbbra is változatlanul nyitva tartott. A Főtér szerint végül a rendőrök különítették el szalagokkal a bolton belül az érintett területet.

A szupermarket az eset után közlemény adott ki, amiben leírták, hogy együttéreznek a férfi családtagjaival és szerintük a személyzet minden szükséges intézkedést megtett, hiszen értesítették a hatóságokat. A vevőktől azért elnézést kértek, amiért akaratukon kívül asszisztálniuk kellett a hatósági beavatkozáshoz.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

lidl

halál

temesvár