Meghalt egy vevő a temesvári Lidlben: a bolt azonban nem zárt be

HelloVidék   
  Megosztom
Meghalt egy vevő a temesvári Lidlben: a bolt azonban nem zárt be

Nem zárt be az áruház, miután egy vevőjük meghalt. A tragikus eset ellenére a vásárlás folytatódott, miközben a vevők kerülgették a sorok között a holttestet. A szupermarket szerint a személyzet minden szükséges intézkedést megtett.

Egy 51 éves férfi vásárlás közben lett rosszul Temesvár egyik Lidl üzletében, majd meghalt. A bolt a tragédia ellenére nem zárt be, a vevők döbbenetes módon kerülgették a holttestet vásárlás közben - írja a 24.hu.

Már csak a halál beálltát tudták megállapítani a kihívott mentősök, később a rendőrök takarták le a holttestet, miközben az áruház továbbra is változatlanul nyitva tartott. A Főtér szerint végül a rendőrök különítették el szalagokkal a bolton belül az érintett területet.

A szupermarket az eset után közlemény adott ki, amiben leírták, hogy együttéreznek a férfi családtagjaival és szerintük a személyzet minden szükséges intézkedést megtett, hiszen értesítették a hatóságokat. A vevőktől azért elnézést kértek, amiért akaratukon kívül asszisztálniuk kellett a hatósági beavatkozáshoz.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

lidl

halál

temesvár