Meghalt egy vevő a temesvári Lidlben: a bolt azonban nem zárt be

HelloVidék   
  Megosztom
Meghalt egy vevő a temesvári Lidlben: a bolt azonban nem zárt be

Nem zárt be az áruház, miután egy vevőjük meghalt. A tragikus eset ellenére a vásárlás folytatódott, miközben a vevők kerülgették a sorok között a holttestet. A szupermarket szerint a személyzet minden szükséges intézkedést megtett.

Egy 51 éves férfi vásárlás közben lett rosszul Temesvár egyik Lidl üzletében, majd meghalt. A bolt a tragédia ellenére nem zárt be, a vevők döbbenetes módon kerülgették a holttestet vásárlás közben - írja a 24.hu.

Már csak a halál beálltát tudták megállapítani a kihívott mentősök, később a rendőrök takarták le a holttestet, miközben az áruház továbbra is változatlanul nyitva tartott. A Főtér szerint végül a rendőrök különítették el szalagokkal a bolton belül az érintett területet.

A szupermarket az eset után közlemény adott ki, amiben leírták, hogy együttéreznek a férfi családtagjaival és szerintük a személyzet minden szükséges intézkedést megtett, hiszen értesítették a hatóságokat. A vevőktől azért elnézést kértek, amiért akaratukon kívül asszisztálniuk kellett a hatósági beavatkozáshoz.

Címlapkép: Getty Images

KIHÚZNA A BAJBÓL 1 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 1 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 20 093 forintos törlesztőrészlettel a Raiffeisen Bank nyújtja (THM 7,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 20 126 forintos törlesztőt (THM 7,64%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

lidl

halál

temesvár