Ismét itt a tél: így néz ki most a hóval borított táj

HelloVidék   
  Megosztom
Ismét itt a tél: így néz ki most a hóval borított táj

Számos eseményt tartogatott a hidegfront az ország nyugati tájaira. A kezdeti zivatarokat rövid idő alatt havazás követte és a csodálatos késői télről, mostanra meg is érkeztek az első felvételek. Videón a pusztaszentlászlói havazás.

A hidegfront változatos időjárással érkezett meg: a korábbi zivatarokat pár óra után havazás követte. A reggeli, délelőtti zivatarok után Zala megyében folyamatosan hűlt a levegő és délutánra havazásba váltott az idő.

Lassan Baranya megyébe is beköszöntött a késői tél: több településről havas esőt jelentettek. Íme az első felvételek a késő téli havazásról.További képek a február végi télről az Időkép oldalán találhatók.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

havazás

tél

időjárás