Koronavírus: aggódnak a veszprémiek, üresek a polcok az üzletekben

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: aggódnak a veszprémiek, üresek a polcok az üzletekben

Az interneten számos városhoz kapcsolódóan számoltak be már arról, hogy a koronavírushoz fűződő pánikhullám elérte a magyarokat és egyre több üzletben lefosztott polcokkal, üres sorokkal találkozhatunk. Az aggodalom úgy tűnik, elérte Veszprémet is: a vehir.hu képes beszámolója alapján rohamosan fogynak a tartós élelmiszerek és a tisztítószerek az üzletekben.

A koronavírus okozta pánikhullám Veszprémet is elérte és a lakosok elkezdték felhalmozni a tartós élelmiszereket a helyi hírportál szerint. Az oldal szerint a megkérdezett vásárlók egy rossz öngerjesztő folyamatot írtak körül. Kiderült, hogy néhány üzletnél már a parkolás sem volt könnyű annak ellenére, hogy egy csütörtöki időpontban történt az boltok bejárása.

A képek szintén arról árulkodtak, hogy felhalmozás zajlik a veszprémi és környékbeli háztartásokban.

A parkolóban megkérdezett vásárlók lapnak adott válaszaiból pedig az is kiderült, hogy a koronavírus általi fenyegetettségen kívül sokan az olaszországi karantén kihirdetését követően érezték úgy, hogy fel kell készüljenek egy hasonló helyzetre.

A koronavírushoz kapcsolódó legfrissebb információkért: KATT IDE.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

veszprém

felhalmozás

bevásárlás

vásárlás