Koronavírus: aggódnak a veszprémiek, üresek a polcok az üzletekben

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: aggódnak a veszprémiek, üresek a polcok az üzletekben

Az interneten számos városhoz kapcsolódóan számoltak be már arról, hogy a koronavírushoz fűződő pánikhullám elérte a magyarokat és egyre több üzletben lefosztott polcokkal, üres sorokkal találkozhatunk. Az aggodalom úgy tűnik, elérte Veszprémet is: a vehir.hu képes beszámolója alapján rohamosan fogynak a tartós élelmiszerek és a tisztítószerek az üzletekben.

A koronavírus okozta pánikhullám Veszprémet is elérte és a lakosok elkezdték felhalmozni a tartós élelmiszereket a helyi hírportál szerint. Az oldal szerint a megkérdezett vásárlók egy rossz öngerjesztő folyamatot írtak körül. Kiderült, hogy néhány üzletnél már a parkolás sem volt könnyű annak ellenére, hogy egy csütörtöki időpontban történt az boltok bejárása.

A képek szintén arról árulkodtak, hogy felhalmozás zajlik a veszprémi és környékbeli háztartásokban.

A parkolóban megkérdezett vásárlók lapnak adott válaszaiból pedig az is kiderült, hogy a koronavírus általi fenyegetettségen kívül sokan az olaszországi karantén kihirdetését követően érezték úgy, hogy fel kell készüljenek egy hasonló helyzetre.

A koronavírushoz kapcsolódó legfrissebb információkért: KATT IDE.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

veszprém

felhalmozás

bevásárlás

vásárlás