Ismét szakad a hó: videón a veszélyessé váló télies utak

MTI   
  Megosztom
Ismét szakad a hó: videón a veszélyessé váló télies utak

Az Északi-középhegység egyes részein, a Dunazug-hegyvidéken vagy a Visegrádi-hegység csúcsain havas eső, a magasabban fekvő tájakon hó hullik. Az Országos Meteorológiai Szolgálat felhívja a figyelmet, hogy fokozott óvatossággal közlekedjünk a csúszós, síkos télies utakon!

Péntek reggelre az már nagy területen eleredt az eső hazánkban, amely fokozatosan a keleti tájakat is elérte. Az Északi-középhegység egyes részein, a Dunazug-hegyvidéken vagy a Visegrádi-hegység csúcsain azonban havas eső, a magasabban fekvő tájakon, például a Kékestetőn havazás formájában érkezett meg a csapadék. Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint érdemes vigyázni, mivel továbbra is esik a hó és a Dobogókőn téliessé váltak az útviszonyok.

Videón a tomboló márciusi tél:

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

havazás

tél

út

kékestető

dobogókő

hegy

időjárás