Ismét szakad a hó: videón a veszélyessé váló télies utak

MTI   
  Megosztom
Ismét szakad a hó: videón a veszélyessé váló télies utak

Az Északi-középhegység egyes részein, a Dunazug-hegyvidéken vagy a Visegrádi-hegység csúcsain havas eső, a magasabban fekvő tájakon hó hullik. Az Országos Meteorológiai Szolgálat felhívja a figyelmet, hogy fokozott óvatossággal közlekedjünk a csúszós, síkos télies utakon!

Péntek reggelre az már nagy területen eleredt az eső hazánkban, amely fokozatosan a keleti tájakat is elérte. Az Északi-középhegység egyes részein, a Dunazug-hegyvidéken vagy a Visegrádi-hegység csúcsain azonban havas eső, a magasabban fekvő tájakon, például a Kékestetőn havazás formájában érkezett meg a csapadék. Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint érdemes vigyázni, mivel továbbra is esik a hó és a Dobogókőn téliessé váltak az útviszonyok.

Videón a tomboló márciusi tél:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

havazás

tél

út

kékestető

dobogókő

hegy

időjárás