Ismét szakad a hó: videón a veszélyessé váló télies utak

MTI   
  Megosztom
Ismét szakad a hó: videón a veszélyessé váló télies utak

Az Északi-középhegység egyes részein, a Dunazug-hegyvidéken vagy a Visegrádi-hegység csúcsain havas eső, a magasabban fekvő tájakon hó hullik. Az Országos Meteorológiai Szolgálat felhívja a figyelmet, hogy fokozott óvatossággal közlekedjünk a csúszós, síkos télies utakon!

Péntek reggelre az már nagy területen eleredt az eső hazánkban, amely fokozatosan a keleti tájakat is elérte. Az Északi-középhegység egyes részein, a Dunazug-hegyvidéken vagy a Visegrádi-hegység csúcsain azonban havas eső, a magasabban fekvő tájakon, például a Kékestetőn havazás formájában érkezett meg a csapadék. Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint érdemes vigyázni, mivel továbbra is esik a hó és a Dobogókőn téliessé váltak az útviszonyok.

Videón a tomboló márciusi tél:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

havazás

tél

út

kékestető

dobogókő

hegy

időjárás