Ismét szakad a hó: videón a veszélyessé váló télies utak

MTI   
  Megosztom
Ismét szakad a hó: videón a veszélyessé váló télies utak

Az Északi-középhegység egyes részein, a Dunazug-hegyvidéken vagy a Visegrádi-hegység csúcsain havas eső, a magasabban fekvő tájakon hó hullik. Az Országos Meteorológiai Szolgálat felhívja a figyelmet, hogy fokozott óvatossággal közlekedjünk a csúszós, síkos télies utakon!

Péntek reggelre az már nagy területen eleredt az eső hazánkban, amely fokozatosan a keleti tájakat is elérte. Az Északi-középhegység egyes részein, a Dunazug-hegyvidéken vagy a Visegrádi-hegység csúcsain azonban havas eső, a magasabban fekvő tájakon, például a Kékestetőn havazás formájában érkezett meg a csapadék. Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint érdemes vigyázni, mivel továbbra is esik a hó és a Dobogókőn téliessé váltak az útviszonyok.

Videón a tomboló márciusi tél:

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

havazás

tél

út

kékestető

dobogókő

hegy

időjárás