Ismét szakad a hó: videón a veszélyessé váló télies utak

MTI   
  Megosztom
Ismét szakad a hó: videón a veszélyessé váló télies utak

Az Északi-középhegység egyes részein, a Dunazug-hegyvidéken vagy a Visegrádi-hegység csúcsain havas eső, a magasabban fekvő tájakon hó hullik. Az Országos Meteorológiai Szolgálat felhívja a figyelmet, hogy fokozott óvatossággal közlekedjünk a csúszós, síkos télies utakon!

Péntek reggelre az már nagy területen eleredt az eső hazánkban, amely fokozatosan a keleti tájakat is elérte. Az Északi-középhegység egyes részein, a Dunazug-hegyvidéken vagy a Visegrádi-hegység csúcsain azonban havas eső, a magasabban fekvő tájakon, például a Kékestetőn havazás formájában érkezett meg a csapadék. Az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint érdemes vigyázni, mivel továbbra is esik a hó és a Dobogókőn téliessé váltak az útviszonyok.

Videón a tomboló márciusi tél:

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

havazás

tél

út

kékestető

dobogókő

hegy

időjárás