Az év női példaképe: gazdaságot vezet a baranyai anya

HelloVidék   
  Megosztom
Az év női példaképe: gazdaságot vezet a baranyai anya

Második alkalommal díjazták Baranya megyében a hölgyeket, akik a családi életükben és a karrierjükben is példaértékű, kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. A pályázat célja olyan anyákat bemutatni, akik törekednek a családi élet és a munka tökéletes összhangjára és történetük mások számára is inspirációként szolgálhat - írja a BAMA.

A portál szerint második alkalommal díjazták a Pécsi Család- és KarrierPONT év női példaképe pályázatával, azokat a Baranya megyei hölgyeket, akik a munkájukban és a családi életükben is egyaránt kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.

Az idei év tematikája alapján február 10-ig elsősorban olyan baranyai nők jelentkezését várták, akik a vidékfejlesztésben, térségfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, valamint új-, illetve hagyományos ágazatokban értek el sikereket. A tizenkét jelentkező történeteire a Pécsi Család- és KarrierPont oldalán volt lehetőség szavazni.

Az elismeréseket a Nőnapi Bababörzén, a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban adta át a hölgyeknek Máté János, a Pécsi Sport Nonprofit Kft. vezérigazgatója. A közönségdíjat több mint 700 kedveléssel dr. Bereczki-Barna Szilvia, a Hurcibaba Egyesület alapítója és vezetője nyerte meg, aki egyébként férjével és négy gyermekével él. A szakmai díjat Amrein Tamásné Miskolczi Boglárkának ítélte a Pécsi Család- és KarrierPont Tanácsadó Testülete. A romonyai édesanya egy gazdaság alapítója és vezetője: műhelyükben a saját maguk által vegyszermentesen termelt növényeket dolgozza fel.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

baranya megye

nők

munka

család

díj