Lángokban a Mol tiszaújvárosi üzeme melletti terület

HelloVidék   
  Megosztom
Lángokban a Mol tiszaújvárosi üzeme melletti terület

Egy Facebookon terjedő videón hatalmas lángokkal ég a tiszaújvárosi vegyikombinát, vagyis a a Mol Petrolkémia üzeme melletti telephely - írja az Index.

A portál arról számolt be, hogy egy Facebookon terjedő videó felvételei alapjánhatalmas lángokkal ég a tiszaújvárosi vegyikombinát melletti telken lévő telephely. A Mol sajtófőnöke megkeresésükre elmondta, hogy a Mol üzeme nincs veszélyben. A videó készítője szerint egy közeli hulladékkezelő cég telephelye ég.

A borsodi katasztrófavédők arról tájékoztatták az oldalt, hogy az oltás még folyamatban van, a tűzoltók folyamatosan érkeznek a helyszínre. Sérültről nincs hír.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

tűz

tűzeset