Bejelentették: változnak a gyógyszerkiváltás szabályai

HelloVidék   
  Megosztom
Bejelentették: változnak a gyógyszerkiváltás szabályai

A veszélyhelyzetre tekintettel változnak a gyógyszerkiváltás szabályai péntektől. Egyszerűsítették az e-recept kiváltásának feltételeit: péntektől bárki kiválthatja hozzátartozója, barátja, ismerőse gyógyszereit.

A veszélyhelyzetre tekintettel egyszerűsödnek a gyógyszerkiváltás szabályai. Péntektől bárki kiválthatja hozzátartozója, barátja, ismerőse gyógyszereit. Rendeletben egyszerűsítette az e-recept kiváltásának feltételeit Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.

A patikák csupán a gyógyszert átvevő személy adatait rögzítik, és kiadják számára a receptre felírt gyógyszereket.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

gyógyszertár

patika

veszélyhelyzet

koronavírus

járvány

e-recept