Bekeményítettek Velencén: csak maszkban lehet boltba menni

Portfolio   
  Megosztom
Bekeményítettek Velencén: csak maszkban lehet boltba menni

Ha szájmaszk nincs, a rendeltetését, funkcióját betöltő egyéb textil is megfelel, közölte a város közösségi oldalán a polgármester, Gerhard Ákos.

A velencei polgármester, Gerhard Ákos a város közösségi oldalán tudatta, hogy kötelező a szájmaszk viselete a lakosság ellátását szolgáló üzletekben, intézményekben, szúrta ki a Portfolio. Ha szájmaszk nincs, a rendeltetését, funkcióját betöltő egyéb textil is megfelel.

... a koronavírus járvány megelőzése érdekében elrendelem, hogy Velence város közigazgatási területén a lakosság ellátását szolgáló üzletekbe (élelmiszer, gyógyszertár, drogéria, posta stb.) maszkban, ennek hiányában annak rendeltetését, funkcióját betöltő egyéb textil igénybevételével lehet belépni és ott tartózkodni. Az üzletekbe történő bejutás és ott tartózkodás során egymástól a 2 méteres távolságot meg kell tartani! Továbbra is kérem és javaslom, hogy csak halasztást nem tűrő esetben hagyják el otthonaikat!

- áll a felhívásban. Gerhard Ákos utasítása március 25-ével hatályos, és addig az is lesz, míg a veszélyhelyzet meg nem szűnik.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

velence

maszk

bolt

vásárlás