Bekeményítettek Velencén: csak maszkban lehet boltba menni

Portfolio   
  Megosztom
Bekeményítettek Velencén: csak maszkban lehet boltba menni

Ha szájmaszk nincs, a rendeltetését, funkcióját betöltő egyéb textil is megfelel, közölte a város közösségi oldalán a polgármester, Gerhard Ákos.

A velencei polgármester, Gerhard Ákos a város közösségi oldalán tudatta, hogy kötelező a szájmaszk viselete a lakosság ellátását szolgáló üzletekben, intézményekben, szúrta ki a Portfolio. Ha szájmaszk nincs, a rendeltetését, funkcióját betöltő egyéb textil is megfelel.

... a koronavírus járvány megelőzése érdekében elrendelem, hogy Velence város közigazgatási területén a lakosság ellátását szolgáló üzletekbe (élelmiszer, gyógyszertár, drogéria, posta stb.) maszkban, ennek hiányában annak rendeltetését, funkcióját betöltő egyéb textil igénybevételével lehet belépni és ott tartózkodni. Az üzletekbe történő bejutás és ott tartózkodás során egymástól a 2 méteres távolságot meg kell tartani! Továbbra is kérem és javaslom, hogy csak halasztást nem tűrő esetben hagyják el otthonaikat!

- áll a felhívásban. Gerhard Ákos utasítása március 25-ével hatályos, és addig az is lesz, míg a veszélyhelyzet meg nem szűnik.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

velence

maszk

bolt

vásárlás