Hátborzongató: emberi maradványokat találtak egy szentendrei ház udvarán

HelloVidék   
  Megosztom
Hátborzongató: emberi maradványokat találtak egy szentendrei ház udvarán

A főkapitányság orvosszakértői vizsgálatokat kezdeményezett, hogy megállapítsák a halál okát és körülményeit. A csontokat zsákban találták meg vasárnap este.

Emberi maradványokat találtak vasárnap este egy szentendrei ingatlan udvarán - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrorvos elsődleges megállapítása szerint emberi maradványokról van szó, ezért a főkapitányság orvosszakértői vizsgálatokat kezdeményezett, hogy megállapítsák a halál okát és körülményeit, írják a Police.hu oldalon.

A helyszínelésről kép is készült:

MTI/Mihádák Zoltán
MTI/Mihádák Zoltán

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szentendre

emberi maradványok

emberi csontok

rendőrség

helyszínelés