Friss fotókon: így néz ki a koronavírusos betegek ellátására kijelölt kecskeméti kórház

MTI   
  Megosztom
Friss fotókon: így néz ki a koronavírusos betegek ellátására kijelölt kecskeméti kórház

A kecskeméti kórház intenzív osztálya is felkészült a koronavírus-fertőzöttek fogadására. A fotókón a szerdai ellenőrzés látható, ahol a Bács-Kiskun megyei intézményt ellenőrzik.

A kecskeméti kórház intenzív osztálya is felkészült a betegek fogadására. A Bács-Kiskun Megyei Kórház koronavírus-fertőzések ellátására kijelölt intenzív osztályának felkészültségét ellenőrizte Dr. Svébis Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Kórház főigazgatója és Söröli Róbert őrnagy, kórházparancsnok.

Fotó: MTI/Bús Csaba

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

járvány

kórház

kecskemét

intenzív osztály