Friss fotókon: így néz ki a koronavírusos betegek ellátására kijelölt kecskeméti kórház

MTI   
  Megosztom
Friss fotókon: így néz ki a koronavírusos betegek ellátására kijelölt kecskeméti kórház

A kecskeméti kórház intenzív osztálya is felkészült a koronavírus-fertőzöttek fogadására. A fotókón a szerdai ellenőrzés látható, ahol a Bács-Kiskun megyei intézményt ellenőrzik.

A kecskeméti kórház intenzív osztálya is felkészült a betegek fogadására. A Bács-Kiskun Megyei Kórház koronavírus-fertőzések ellátására kijelölt intenzív osztályának felkészültségét ellenőrizte Dr. Svébis Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Kórház főigazgatója és Söröli Róbert őrnagy, kórházparancsnok.

Fotó: MTI/Bús Csaba

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne most szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

járvány

kórház

kecskemét

intenzív osztály