Figyelem, itt már biztosan lesz áramszünet: mutatjuk, mely településeket érinti

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, itt már biztosan lesz áramszünet: mutatjuk, mely településeket érinti

A Győr-Moson-Sopron megyei városokban 75 tervezett áramszünetre kell figyelni május végéig - írja a Kisalföld.

Az irányított áramszünetek számát tovább csökkentettük a Győr-Moson-Sopron megyei városokban. Jelen állás szerint huszonegy alkalommal lesz áramszünet, ezek közül négy esetben szélerőművet érint az üzemszünet. Három munkával a napokban végeztek a kollégáink

- számolt be a fejleményekről Patócs Renátától, az E.ON kommunikációs munkatársa a portálnak.

Győrben és Mosonmagyaróváron 6-6, Fertődön és Kapuváron 2-2, Csornán 1, Jánossomorján 4 – utóbbiak érintik a szélerőműveket. Sopronban kettő, míg Fertőszentmiklóson egy hálózat-karbantartást fejeztek be a héten a szakemberek. Ugyan hétfőn még 75 tervezett áramszünetről lehetett olvasni az E.ON hivatalos oldalán, most mégis csökkent ez a szám. Hogy lehetséges mindez?

A honlapunkon található tervezett üzemszüneteket utcánként, páros és páratlan oldalra bontva visszük fel, hogy az ügyfeleink minél pontosabb képet kapjanak arról, hogy hol és mikor várhatók ezek a munkák. Tehát az egy utcában, ugyanabban az időpontban, ugyanott zajló, a gyakorlatban egyetlen lekapcsolást jelentő áramszünet a térképen esetenként akár két-három pontban is megjelenik

- közölte Patócs Renáta.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne most szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

városok

eon

áram

áramszünet

település