Figyelem, itt már biztosan lesz áramszünet: mutatjuk, mely településeket érinti

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, itt már biztosan lesz áramszünet: mutatjuk, mely településeket érinti

A Győr-Moson-Sopron megyei városokban 75 tervezett áramszünetre kell figyelni május végéig - írja a Kisalföld.

Az irányított áramszünetek számát tovább csökkentettük a Győr-Moson-Sopron megyei városokban. Jelen állás szerint huszonegy alkalommal lesz áramszünet, ezek közül négy esetben szélerőművet érint az üzemszünet. Három munkával a napokban végeztek a kollégáink

- számolt be a fejleményekről Patócs Renátától, az E.ON kommunikációs munkatársa a portálnak.

Győrben és Mosonmagyaróváron 6-6, Fertődön és Kapuváron 2-2, Csornán 1, Jánossomorján 4 – utóbbiak érintik a szélerőműveket. Sopronban kettő, míg Fertőszentmiklóson egy hálózat-karbantartást fejeztek be a héten a szakemberek. Ugyan hétfőn még 75 tervezett áramszünetről lehetett olvasni az E.ON hivatalos oldalán, most mégis csökkent ez a szám. Hogy lehetséges mindez?

A honlapunkon található tervezett üzemszüneteket utcánként, páros és páratlan oldalra bontva visszük fel, hogy az ügyfeleink minél pontosabb képet kapjanak arról, hogy hol és mikor várhatók ezek a munkák. Tehát az egy utcában, ugyanabban az időpontban, ugyanott zajló, a gyakorlatban egyetlen lekapcsolást jelentő áramszünet a térképen esetenként akár két-három pontban is megjelenik

- közölte Patócs Renáta.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

városok

eon

áram

áramszünet

település