Figyelem, itt már biztosan lesz áramszünet: mutatjuk, mely településeket érinti

HelloVidék   
  Megosztom
Figyelem, itt már biztosan lesz áramszünet: mutatjuk, mely településeket érinti

A Győr-Moson-Sopron megyei városokban 75 tervezett áramszünetre kell figyelni május végéig - írja a Kisalföld.

Az irányított áramszünetek számát tovább csökkentettük a Győr-Moson-Sopron megyei városokban. Jelen állás szerint huszonegy alkalommal lesz áramszünet, ezek közül négy esetben szélerőművet érint az üzemszünet. Három munkával a napokban végeztek a kollégáink

- számolt be a fejleményekről Patócs Renátától, az E.ON kommunikációs munkatársa a portálnak.

Győrben és Mosonmagyaróváron 6-6, Fertődön és Kapuváron 2-2, Csornán 1, Jánossomorján 4 – utóbbiak érintik a szélerőműveket. Sopronban kettő, míg Fertőszentmiklóson egy hálózat-karbantartást fejeztek be a héten a szakemberek. Ugyan hétfőn még 75 tervezett áramszünetről lehetett olvasni az E.ON hivatalos oldalán, most mégis csökkent ez a szám. Hogy lehetséges mindez?

A honlapunkon található tervezett üzemszüneteket utcánként, páros és páratlan oldalra bontva visszük fel, hogy az ügyfeleink minél pontosabb képet kapjanak arról, hogy hol és mikor várhatók ezek a munkák. Tehát az egy utcában, ugyanabban az időpontban, ugyanott zajló, a gyakorlatban egyetlen lekapcsolást jelentő áramszünet a térképen esetenként akár két-három pontban is megjelenik

- közölte Patócs Renáta.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

városok

eon

áram

áramszünet

település