Horrortanya Fejérben: éhen haltak az állatok, miután a gazda eladósodott

HelloVidék   
  Megosztom
Horrortanya Fejérben: éhen haltak az állatok, miután a gazda eladósodott

Az állatvédők legalább 25 szarvasmarha tetemet és számtalan állati csontot találtak szétszórva a helyszínen. Olyan látvány fogadta őket, mintha egy horrorfilm díszletébe csöppentek volna.

Horrortanyára bukkantak az állatvédők Fejér megyében, Sárszentmihály közelében, számolt be az RTL Klub híradója. Egy névtelen bejelentés miatt szálltak ki a helyszínre, ahol

Úgy tudni, a gazda több éve eladósodott, és az állatok éhen haltak. Az állatvédők ugyan találtak még élő állatokat is a tanyán, de csontsoványak voltak. Szerintük

Az állatvédők a gazdát is megkeresték, aki azt mondta: levélben több hatóságtól is kért segítséget, de nem kapott választ. Nagyjából 40 állat élte túl a borzalmas állapotokat, őket 60 napig még a tanyán tartják karanténban, addig az önkormányzat gondoskodik róluk. Ezután magángazdákhoz kerülnek majd.

A rendőrség állatkínzás gyanúja miatt indított eljárást.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

állatkínzás

tanya

állatvédők

tetem

csont

szarvasmarha