Tragédia Cegléden: hároméves kisgyerek halt meg a lángoló melléképületben

MTI   
  Megosztom
Tragédia Cegléden: hároméves kisgyerek halt meg a lángoló melléképületben

Az oltást a szomszédok kezdték meg, majd a tűzoltók fejezték be, akik megkezdték a tűzvizsgálatot. a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Egy hároméves gyerek meghalt Cegléden, amikor kigyulladt egy ház melléképülete, írja a rendőrség hivatalos oldala pénteken. A police.hu közlése szerint a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy

majd a tűzoltók fejezték be, akik megkezdték a tűzvizsgálatot.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

cegléd

baleset

haláleset

halálos baleset

tűzhalál

gyermekhalál