Ezt látnod kell: így néz ki a 3D gyalogátkelő a vidéki városban

HelloVidék   
  Megosztom
Ezt látnod kell: így néz ki a 3D gyalogátkelő a vidéki városban

A mai napig sok halálos baleset történik gyalogosátkelőnél, amelyek többsége elkerülhető lenne. Különböző figyelemfelkeltő megoldások születtek már a közlekedésbiztonság javítása érdekében: most egy újabb extrém módszert láthatunk a Komárom-Esztergom megyei településen - írja a Totalcar.

Az országban tavaly 39 halálos baleset történt gyalogosátkelőnél, vagyis minden tizedik napra jutott legalább egy olyan halott, akit egy elvileg védett területen gázoltak el. A portál információi szerint Dorogon különleges zebra készült az iskola előtt, amellyel a lakók reményei szerint is biztonságosabbá válhat az átkelés.

A különleges gyalogátkelőhely 3D látvánnyal hívja fel magára a figyelmet. Ehhez hasonló térhatású zebra a világon már több is készült, ám Magyarországon eddig csak néhányszor például Budakeszin volt hasonló.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

dorog

gyalogos

gyalogátkelő

zebra

biztonság

közlekedés