Győri tanárkéselés: ez derült ki a 17 éves fiúról a nyomozás során

HelloVidék   
  Megosztom
Győri tanárkéselés: ez derült ki a 17 éves fiúról a nyomozás során

Még tavaly decemberben történt, hogy fizika órán kiment a tanári asztalhoz azzal az indokkal, hogy a füzetében akar mutatni valamit tanárnőjének, majd mögé került, és a zsebkésével hátba szúrta az 51 éves nőt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság előre kitervelten, közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 17 éves fiúval szemben, számol be a Police.hu. Az ügy előzménye, hogy 2019. december 5-én 12 órakor az egyik győri szakközépiskolában késelés történt. A helyszínre érkező rendőrök egy 17 éves fiút fogtak el, aki

Miután a tanárnő a földre került, a fiú fölé guggolva többször megkísérelte megszúrni őt. Az asszony a karjait maga elé tartva próbált védekezni. A fiatal csak akkor hagyta abba, miután egyik osztálytársa kivette a kezéből a kést.

A nyomozás során kirendelt orvosszakértő véleményében megállapította, hogy

Az adatgyűjtések és tanúkihallgatások alapján az is megállapítható volt, hogy a fiú készült a tettére, azt előre kitervelte. A megyei rendőr-főkapitányság vele szemben ezért előre kitervelten, közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott vizsgálatot. A szükséges eljárási cselekményeket végrehajtották, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészségnek megküldték.

Címkép: Police.hu

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

győr

késelés

bűncselekmény

rendőrség