Győri tanárkéselés: ez derült ki a 17 éves fiúról a nyomozás során

HelloVidék   
  Megosztom
Győri tanárkéselés: ez derült ki a 17 éves fiúról a nyomozás során

Még tavaly decemberben történt, hogy fizika órán kiment a tanári asztalhoz azzal az indokkal, hogy a füzetében akar mutatni valamit tanárnőjének, majd mögé került, és a zsebkésével hátba szúrta az 51 éves nőt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság előre kitervelten, közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 17 éves fiúval szemben, számol be a Police.hu. Az ügy előzménye, hogy 2019. december 5-én 12 órakor az egyik győri szakközépiskolában késelés történt. A helyszínre érkező rendőrök egy 17 éves fiút fogtak el, aki

Miután a tanárnő a földre került, a fiú fölé guggolva többször megkísérelte megszúrni őt. Az asszony a karjait maga elé tartva próbált védekezni. A fiatal csak akkor hagyta abba, miután egyik osztálytársa kivette a kezéből a kést.

A nyomozás során kirendelt orvosszakértő véleményében megállapította, hogy

Az adatgyűjtések és tanúkihallgatások alapján az is megállapítható volt, hogy a fiú készült a tettére, azt előre kitervelte. A megyei rendőr-főkapitányság vele szemben ezért előre kitervelten, közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytatott vizsgálatot. A szükséges eljárási cselekményeket végrehajtották, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészségnek megküldték.

Címkép: Police.hu

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

győr

késelés

bűncselekmény

rendőrség