Ilyet még nem láttunk: katonák fertőtlenítik a nyíregyházi idősotthont + FOTÓ

MTI   
  Megosztom
Ilyet még nem láttunk: katonák fertőtlenítik a nyíregyházi idősotthont + FOTÓ

A koronavírus-járvány miatt országszerte preventív céllal is végeznek fertőtlenítést az idősek otthonában. A fotókon a Nyíregyházi Szocális Gondozási Központ megelőző fertőtlenítésének folyamatába tekinthetünk bele.

A koronavírus-járvány miatt országszerte preventív céllal is végeznek fertőtlenítést az idősek otthonában. A fotón Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár egyik katonája megelőző fertőtlenítést végez a Nyíregyházi Szociális Gondozási Központ bentlakásos idősek otthonában, a Pacsirta utcában. A koronavírus-járvány miatt országszerte preventív céllal is végeznek fertőtlenítést az idősek otthonában.

Fotó: MTI/Balázs Attila

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

nyíregyháza

idősotthon

idős

koronavírus

koronavírus-járvány

járvány

fertőtlenítés