Ilyet még nem láttunk: katonák fertőtlenítik a nyíregyházi idősotthont + FOTÓ

MTI   
  Megosztom
Ilyet még nem láttunk: katonák fertőtlenítik a nyíregyházi idősotthont + FOTÓ

A koronavírus-járvány miatt országszerte preventív céllal is végeznek fertőtlenítést az idősek otthonában. A fotókon a Nyíregyházi Szocális Gondozási Központ megelőző fertőtlenítésének folyamatába tekinthetünk bele.

A koronavírus-járvány miatt országszerte preventív céllal is végeznek fertőtlenítést az idősek otthonában. A fotón Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár egyik katonája megelőző fertőtlenítést végez a Nyíregyházi Szociális Gondozási Központ bentlakásos idősek otthonában, a Pacsirta utcában. A koronavírus-járvány miatt országszerte preventív céllal is végeznek fertőtlenítést az idősek otthonában.

Fotó: MTI/Balázs Attila

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

nyíregyháza

idősotthon

idős

koronavírus

koronavírus-járvány

járvány

fertőtlenítés