Ilyet még nem láttunk: katonák fertőtlenítik a nyíregyházi idősotthont + FOTÓ

MTI   
  Megosztom
Ilyet még nem láttunk: katonák fertőtlenítik a nyíregyházi idősotthont + FOTÓ

A koronavírus-járvány miatt országszerte preventív céllal is végeznek fertőtlenítést az idősek otthonában. A fotókon a Nyíregyházi Szocális Gondozási Központ megelőző fertőtlenítésének folyamatába tekinthetünk bele.

A koronavírus-járvány miatt országszerte preventív céllal is végeznek fertőtlenítést az idősek otthonában. A fotón Magyar Honvédség 5. Bocskai István Lövészdandár egyik katonája megelőző fertőtlenítést végez a Nyíregyházi Szociális Gondozási Központ bentlakásos idősek otthonában, a Pacsirta utcában. A koronavírus-járvány miatt országszerte preventív céllal is végeznek fertőtlenítést az idősek otthonában.

Fotó: MTI/Balázs Attila

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

nyíregyháza

idősotthon

idős

koronavírus

koronavírus-járvány

járvány

fertőtlenítés